Grilltyper

2009.06.08 kl:23.28


K.O.R.V.


Om man t.ex ska grilla korv ett gäng ihop,
då finns det tre typer av människor.


1. Grillmästaren.
    Hit hör de som har med sig ketchup och alla tillbehör man kan tänkas behöva.
    Kan också mycket väl ha med sig bestick, mugg, servetter och en flaska vatten att
    släcka elden med.
    Dessa människor grillar sina korvar själv och har stenkoll. Blir ofta "grillmästaren",
    är den som fastnar vid grillen och får vända och hålla koll på andras korvar också.
    Dessa människor är noga med att städa upp efter sig och tar med sina saker hem.

2. Snyltaren.
    Hit hör de som inte har med sig någon egen ketchup, för att de tänker att någon
    annan säkert har det, så då kan de låna det. De räknar också med att låna allt utom
    det de tänkt att grilla. Har alltså endast med sig korv och korvbröd.
    Dessa personer lägger sina korvar på grillen och ber sedan "grillmästen" (se ovan)
    att hålla koll på dom. De kommer sedan till grillen och hämtar sin korv när den är klar.
    Eventuellt kommer dom och låtsas titta till sin korv nån gång under grilltiden...
    Dessa människor äter upp allt dom hade med sig och har därför inget ta med
    sig hem, men de äter gärna upp andra människors mat om någon råkade ha lite extra.

3. Den förvirrade.
    Hit hör de som inte har med sig någon egen ketchup för att de inte alls tänker på att de 
    vill ha ketchup. Dessa människor glömmer både tillbehör och ibland även själva korven.
    Då är det tur att andra har köpt ett helt paket så de kan dela med sig.
    Dessa människor glömmer också av att de lagt korven på grillen, de informerar inte ens
    "grillmästaren" om att den ligger där, utan till slut så undrar någon vems dom kolsvarta
    små bitarna som ligger kvar på grillen är...
    Dessa människor är också glömmer antagligen också att ta med sig eventuella korvar hem.


Jag är nog mest en 1:a här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0