Här är jag igen.

2010.05.10 kl:23.22

Frågor


Det var ju helt sjukt länge sen jag skrev nåt här,
och nu tänker jag slänga in en sån här "svara på frågor"-grej
som jag snott från en annan blogg.
Men jag får gärna göra så, för det här är min blogg.


Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ryggstödet på min fula, gamla soffa,


Vad var det senaste du såg på tv?
Hmm.. Det måste varit "Jakten på julia" på SVT i lördags.Utan att se efter, gissa vad klockan är?
23:11. Det var fel. Den var 23:07.Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Hör nog inte så mycket mer än musiken jag lyssnar på, och den är ju från datorn...Vad gjorde du på innan du började svara på den här undersökningen?

Grejade i iTunes och läste bloggar.Vad har du på dig?(detaljerat)
Lila strumpor, svarta mjukisbyxor och en rosa WCT-jacka som jag köpt på Tradera en gång i tiden.När skrattade du senast?
Tror faktiskt jag skrattade lite förut idag, när Gabriella, Jenny & jag fikade utomhus, men minns inte åt vad...Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Mest tyg faktiskt.. Tre egengjorda tavlor av IKEA-tyg, en stort IKEA-tygsskynke och nån slags tygtavla med en giraff på. Den sistnämnda är köpt i Gambia.Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett par nya skor, alla mina är trasiga... Och säkert nåt mer.Berätta något om dig som folk inte känner till?
Mycket svårt att komma på nåt. Men jag pratar väldigt, väldigt mycket med mig själv när jag är ensam hemma, alltså pratar högt med mig själv.Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?
Svår fråga, men kanske på nåt sätt göra så att alla människor kunde förstå varandra... Dels rent språkligt, men även att folk med olika åsikter kunde förstå varandra, tror att bristen på förståelse inte är så bra...Tycker du om att dansa?
Jo, fuldans är ju rätt kul.

Har du några husdjur?
Aldrig! Har ju haft en gång i tiden, men det är en helt annan historia.Vilket jeansmärke?
Använder inte byxor.Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Sylvester och sen vet jag inte. Kanske Ingrid, eller Rut, eller Hannele. Eller nåt helt annat.Vilken var din första konsert?
Min första riktiga, ganska stora konsert, var nog Gyllne Tider - återtåget 1996. Med Wilmer X & Love Olzon som förband... Jag var 11 år och såg ingenting för det stod jättelånga snubbar framför mig.Fyra favoritsaker utan rangording?
iPhone & MacBook. Sen fick jag börja tänka, så då vet jag inte. Fast jag gillar mitt halsband som är en liten mick. Och så gillar jag min hyfsat nyinköpta Paljettkavaj.Vilka gör du, önskningar eller planer?
Oj, vilken fråga! Kanske önskningar...Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vet inte. Men vet att jag skulle hetat Sebastian om jag blivit en kille... Annars kanske dom bara följde trenden. Emma var ju (och är ju fortfarande) ett ganska poppis namn om man säger så.Gillar du din boendesituation?
Njae, jag gör nog inte det egentligen. För mörk och för liten lägenhet... Och för stökig. Men helt okej ändå.Har du bra hörsel?
Njae, inte direkt. Speciellt inte bland sådär medelmycket människor så det blir ett sorl. Då hör jag ingenting...Idrottar du?
Eh. Njae, det skulle jag verkligen inte påstå...Smeknamn?
Såna som känner mig från gymnasietiden kan ibland kalla mig för PQ, och annars är det nog bara Jenny som kallar mig för EmmaLotta Larsson ibland...Vilken låt lyssnar du på just nu?
Ut Mot Ett Hav från Kristina Från DuvemålaVad ska du göra nu?
Nu ska jag nog kolla ett avsnitt till av Rederiet, är på säsong 8, sen ska jag nog sova.


RSS 2.0